6. MARS: DINNER & MOVIE

Dinner & Movie var en stor suksess i høst. Vi varter derfor opp med nok en kveld der vi mixer gode filmopplevelser med gode smaks-opplevelser.

Denne gang i samarbeid med Kafé K. Og denne gang røper vi filmen før desserten – Big Night (1996) – en film som gjør deg veldig, veldig sulten!

To italienske immigranter, brødrene Primo (Tony Shalhoub) og Secondo (Stanley Tucci), forsøker å redde sin lite vellykkede restaurant i New Jersey på 1950-tallet. Konkurrenten på andre siden av gaten (Ian Holm), lurer dem til å tro at den berømte sangeren Louis Prima har bestemt seg for å spise på restauranten etter en konsert. Opprømt over sjansen til å snu restauranten til en suksess ved å traktere en stor stjerne, bruker brødrene all sin energi og sine siste kroner på å forberede et måltid som skal gjøre stedet til en kulinarisk legende...

Dette er en morsom-trist-nostalgisk film. Om håp og kjærlighet – men først og fremst om mat. Italiensk mat. Nærbildene av alle rettene som prepareres er en fest for øynene og en pine for magen! Omtanken og følelsene for mat, gjør denne velspilte og elegante lavbudsjettsfilmen til en av de store filmatiske hyllestene til de kulinariske kunster.

God appétit!

OBS: Det er kun 30 plasser til denne visningen! Meld deg på i dag eller vær tidlig ute på visningen – du risikerer å ikke få slippe inn!

For påmelding, kontakt Mette Kristensen
på tlf.: 988 18 240
eller på mail: mettekaren@hotmail.com

Dinner & Movie: Big Night
Am. dramakomedie, 1996.
Regi: Campell Scott/Stanley Tucci

Kafé K
Fredag 6. mars
Kl. 20:00
Inngang kr 150,- (inkl. italiensk mat)

ccccc