Delicatessen og BIG TROUBLE IN LITLLE PORSGRUNN

21. mars kl 21.00 Friisebrygga Mat & Vin

På søndag har vi invitert den lokale filmskaperen Jarle Berntsen til å vise sin nye kortfilm "BIG TROUBLE IN LITTLE PORSGRUNN" med med blant annet Even Bolstad i en rollene. Filmen er filma her i by'n og Jarle kommer for å snakke litt rundt filmen. Alltid gøy med lokale ting og vi er glad for å vise frem hva byen har å by på av filmfolk!

Filmen handler om Roy og Kurt fra Porsgrunn som har rota seg opp i en dårlig deal og skylder en haug med penger til skumle fyrer.Da de ikke greier å skaffe pengene innen den gitte tidsfristen, går situasjonen fra dårlig til verre og snart er de i "big trouble".
Se trailern her: http://www.youtube.com/watch?v=IkuFPp6zYZA

Etterpå ser vi DELICATESSEN fra 1991. En enestående historie fra de franske filmskaperne Jean-Pierre Jeunet og Marc Caro. I et utsultet Frankrike etter en stor katastrofe sørger en slakter godt for sine kunder takket være sine kannibalistiske tendenser. Men når slakterens datter forelsker seg i en sirkusartist, er det kun en hemmelig gruppe med frihetskjempende vegetarianere som kan redde hennes kjære fra kjøttøksa. "Delikatessen" har blitt en virkelig kultklassiker! Og om du har sett den, er den helt sikkert verdt å se igjen!